Twisted

Twisted

Het ontdekken van talent en mogelijkheden


CHERYL MAK

Inmiddels slaat de stichting met succes via uiteenlopende projecten een brug tussen jongeren, onderwijs en de arbeidsmarkt. Zo zijn er al honderden jongeren begeleid richting diploma of betaald werk. De speciale hiphop-lunchroom en leerwerkbedrijf Finish Your Breakfast, die in 2020 werd geopend, is een mooi voorbeeld van de ondernemersgeest van de oprichters van Twisted.

Na het empowerment programma kunnen de deelnemers aan de slag bij de lunchroom. Hier serveren zij all day American breakfast aan consumenten in Almere en kunnen zij een horecadiploma op mbo-niveau 1 of 2 behalen. De ambitie is om naast de lunchroom ook andere bedrijven te starten om jongeren te ‘empoweren’, al kan dat ook in een heel andere sector zijn.

Cheryl doet met Twisted mee aan TBSO omdat kennis opdoen en delen volgens haar heel erg belangrijk is. Zij geeft aan dat kennis een belangrijke bouwsteen is, waardoor je weg kan bewegen van wat anderen vinden en echt doen waar je voor staat. TBSO gaat over het verduurzamen en bouwen aan je organisatie; Cheryl vindt het mooi om te zien hoe andere deelnemers dat doen.