Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ledenbijeenkomst KSON

1 oktober 2021 @ 10:00 - 12:00

Het Kennisnetwerk Sociaal Ondernemerschap Nederland komt op vrijdag 1 oktober van 10.00-12.00 live samen om bij te praten. We organiseren de bijeenkomst op de Hogeschool Utrecht en hanteren een maximum van 25 deelnemers.

We willen optimaal gebruik maken van de voordelen die het biedt om elkaar weer live te kunnen spreken. Daarom faciliteren we een vorm van uitwisseling om tot nieuwe samenwerkingen te komen. Ook willen we ons gezamenlijke netwerk in kaart brengen, door kort te werken aan een stakeholderanalyse van alle deelnemers. Verder praten we elkaar bij over lopende onderzoeksprojecten en onderwijs rondom sociaal ondernemerschap.

We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan deze bijeenkomst!

Het hoofddoel van KSON, en daarmee ook van deze bijeenkomst, is om onderzoekers en docenten die bezig zijn met sociaal ondernemerschap samen te brengen en op zoek te gaan naar verbindingen. Uiteraard kan de input van jullie – de leden – daarbij niet ontbreken. Heb jij iets dat je wil delen in de groep? Laat het ons weten via info@kson.nl.

Aanmelden kan via info@kson.nl. Na aanmelding ontvang je een bevestiging, en t.z.t. sturen we je  informatie over de zaal op de HU waar we elkaar zullen treffen.

Gegevens

Datum:
1 oktober 2021
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorie:

Locatie

Hogeschool Utrecht